Interactieve 3d-webapplicatie

  • 3d-model Tankdouche
  • Interactieve 3d-webapplicatie Tankdouche
  • Interactieve 3d-webapplicatie Veiligheidsdouche

soort project:

webapplicatie

status project:

opgeleverd in juli 2015

(Update 08-10-2019: door omstandigheden staan de 3d-modellen van dit bedrijf op Sketchfab uit en zijn ze daardoor tijdelijk niet te zien.)

Een bedrijf dat onder andere nooddouches fabriceert en verkoopt, gaf mij de opdracht om te kijken hoe ik de bestaande 3d-modellen van hun nooddouches, kon presenteren via hun website. Ik maakte daarbij gebruik van de mogelijkheden van Sketchfab. Met Sketchfab kan je de 3d-modellen 360 graden en fotorealistisch in je internetbrowser bekijken waardoor je een nauwkeurig beeld krijgt van hoe het product er in het echt uitziet. Met deze service kon ik de bestaande 3d-modellen importeren, optimaliseren en presenteren op de website van mijn klant. Bekijk de diverse 3d-modellen hier.

Via de Sketchfab API (application programming interface) kon ik daarnaast ook de 3d-modellen interactief maken. Hiervoor heb ik zelf een webapplicatie geschreven waarmee je met een interface de diverse opties en kleuren van een nooddouche kunt bekijken bovenop dat je het 3d-model 360 graden en fotorealistisch kunt bekijken. De webapplicatie is geschreven in HTML5, CSS en Javascript en maakt dus gebruik van de Sketchfab API. Bekijk de interactieve 3d-webapplicaties hier en hier.

FacebookLinkedInTwitterEmailShare